Porto – Hoeveel dagen nodig?

Porto is één van de populairste steden van Portugal. Lissabon is nog net iets populairder. Maar Porto is zeker ook de moeite waard om te bezoeken. De Portugese havenstad heeft heel wat te bieden. De grote invloed van de Romeinse en Middeleeuwse geschiedenis. Enkele dagen vertoeven in deze mooie stad is zeker een aanrader. Het enige wat je moet weten is hoeveel dagen je nodig hebt om deze stad te bezoeken.

Ontdek alles van Porto dankzij deze handige stedengids (met wandelingen) >

Stedentrip Porto – hoeveel dagen heb je nodig?

Om een goed beeld te krijgen van de Portugese stad raden we je aan om zeker 4 à 5 dagen vrij te maken. Spendeer zeker genoeg tijd om een goed beeld te krijgen van wat deze stad allemaal te bieden heeft. Daarnaast raden we je ook aan om een trip te maken naar Guimarães en Braga.

hoeveel dagen hotel deals

Interessante hotel deals in Porto

Bekijk de actuele & interessante hotel deals voor je verblijf in Porto.

TIP: boek vandaag nog jouw hotel met gratis annulering. Later een betere deal gezien? Dan kan je kosteloos annuleren.

Tijdens onze citytrip in Porto maakten we gebruik van deze handige stedengids. De ideale reisgids om het maximale uit je citytrip te halen dankzij de duidelijke wandelroutes, aanbevelingen om te bezoeken, te gaan eten en zoveel meer. Zeker de moeite om te gebruiken als je Porto gaat bezoeken.

Waar ligt Porto?

Porto ligt in in het noorden van Portugal en op zo’n 300km van de hoofdstad Lissabon. Om Porto te bezoeken, raden we je aan om het vliegtuig te nemen. Een vlucht vanuit Brussel duurt zo’n 2u30m. Daarna kan je genieten van de aangename Portugese weersomstandigheden.

Overnachten in Porto

Portugal en meer specifiek Porto en Lissabon zijn populairder aan het worden voor citytrippers. Dat wil ook zeggen dat er meer en meer accommodaties beschikbaar zijn waar je kan overnachten. Wanneer je een citytrip doet en een stad bezoekt, dan is de nachtrust heel belangrijk. Daarom is het zeker aangeraden om een goede accommodatie te vinden. We hebben enkele interessante accommodaties voor jullie opgelijst.

De laagste prijzen voor de beste accommodaties in Porto

Plaats een reactie