Athene – hoeveel dagen nodig?

Athene, de hoofdstad van Griekenland, is niet meteen de meest populaire citytrip bestemming. Maar de Griekse hoofdstad heeft, net zoals Rome, een indrukwekkende geschiedenis. Sedert de Zomer Olympische spelen van 2004 heeft de stad een volledige metamorfose ondergaan. Leuke parkjes, modern metro netwerk, … Waardoor Athene meer is geworden dan enkel een tussenstop om de verschillende eilanden te bereiken. Athene is dus ook de moeite waard! Maar de vraag is: “hoeveel dagen heb je nodig om Anthene te bezoeken?“?

Trip naar Athene – Hoeveel dagen nodig?

Plan je een trip of een citytrip naar Athene? Goed! Want Athene is zeker de moeite. Zorg er zeker voor dat je 3 volle dagen hebt voor het bezoeken en bewonderen van de stad. Zo kan je zonder problemen de Akropolis, de Tempel van de Olympische Zeus, het Griekse Parlement, … gaan bezoeken. PS: heb je meer tijd? Dan kan een daguitstap naar Olympia of Delphi ook leuk zijn.

hoeveel dagen hotel deals

Interessante hotel deals in Athene

Bekijk de actuele & interessante hotel deals voor je verblijf in Athene.

TIP: boek vandaag nog jouw hotel met gratis annulering. Later een betere deal gezien? Dan kan je kosteloos annuleren.

Leestip: Goedkoop overnachten in Athene

Tips voor in Athene

Als je Athene gaat bezoeken, dan is een stedengids een must-have om de stad te gaan ontdekken. Wij gebruiken ook steeds één van deze reisgidsen voor onze uitstappen. Bekijk de verschillende reisgidsen bij Bol.com

Waar ligt Athene

De Griekse hoofdstad Athene, tevens ook de grootste en belangrijkste stad van het land. De hoofdstad ligt op het vaste land.

Naar Athene met het vliegtuig

Plan je een bezoek aan de Griekse hoofdstad? Dan raden we je aan om steeds het vliegtuig te nemen. Na een vlucht van +3uur sta je in de Athene.

Overnachten in Athene

hoeveel-dagen-athene-hotel

Een ruim en proper appartement in het centrum van Athene met alle nodige voorzieningen. Het ideale vertrekpunt voor een leuke citytrip in Athene.. Bekijk het hotel op Booking.com

Plaats een reactie